2020 évi adatlap megküldése

Tagtársak!

 

Az év végével tagi adatszolgáltatási kötelezettségünknek kell eleget tenni ( Alapszabály 4. fejezet.16. pont).

A kötrzetfelelősöknek kiküldtem a 2020 évre vonatkozó adatlapot, ill. a 2021 évi elektronikus eredménynaplót is,de mindkettőt feltettem a honlap dokumentumai közé is, így onnan is letölthetők.

Sajnos az adatlapok kitöltése és körzetfelősöknek való megküldése tőbb körzetünkben az elmúlt években nem volt a legpedánsabb, pedig az adataközlés ugynolyan tagi kötelezettség, mint a tagdíj megfizetése!

Többen, különböző okokra hivatkozva nem küldték meg az adataikat, mondván, hogy nem kívánják sem saját sem kutyájuk nevét és teljesítményét nyomtatásban látni és láttatni. Sajnos az ő munkeredményeik évek óta hiányoznak a statisztikáinkból, és a tagi elvárásoknak sem felenek íly módon meg.

Ennek áthidalására azt találtuk ki, hogy bárki leadhatja úgy is az adatait, hogy a  beazonosításra alkalmas nevek nem szerepelnek a kimutatásokban, azok anoním maradnak, viszont a munkaadtaikat fel tudjuk használni a kimutatásainkban.

A kitöltött adatlapokat kérem a körzetfelelősökhöz eljuttatni, hogy azok január 15.-ig továbbítani tudják a tenyésztésvezető részére!

 

Feszüljön a vezeték!

 

a Zelnök